Välkommen

Clas Vårdstedt

Information
Namn:
Webb: http://www.vardstedt...

Clas Vårdstedt är en uppskattad lovsångsledare, producent och översättare. Clas är gift med Anna och tillsammans har de flickorna Melina, Agnes och Elsa. Familjen är bosatt i Linköping där de tillhör Ryttargårdskyrkan, en församling i EFK-familjen. Clas har rest runt med musiken sedan 1989, då först med popgruppen SOLID och lite senare i duo med Michael Johnson. Från att främst ha sjungit för människor har längtan att få lovsjunga med människor vuxit fram och blivit det flöde som driver Clas i dag.

Clas röst eller sånger hörs på närmare 25 cd-produktioner, däribland några av Erik Tilling. Under 2006 släpptes soloskivan "Obeskrivlig"
("Årets lovsångsskiva 2006", Kristenmusik.nu), uppföljaren till den mycket uppskattade soloskivan "Du är min tillflykt" (2003). På senaste, kritikerrosade skivan 'Herre led oss' (2008) fortsätter Clas med något som han gör utomordentligt väl och som han påbörjade redan på "Obeskrivlig", nämligen att översätta kända, utländska lovsånger till svenska.

Som lovsångsledare ser Clas sitt översättningsarbete främst som ett sätt att leda människor in i tillbedjan men även att länka ihop svensk kristenhet i den världsvida lovsången.

- Samtidigt som det just nu pågår en evig sång inför tronen är Gud närvarande här och nu och vill ta emot vår lovsång. Det är ett av våra uppdrag - att ära och prisa Hans namn, sjunga ut det bland alla folk och språk säger Clas.

Produktioner med Clas Vårdstedt