Välkommen

- Davids Hjärta 56

Entusiasten, inspiratören och barnpastorn Marina Andersson är idégivare, körledare och sammanhållande kraft för en ny, spännande skiva som fått titeln “TID MED GUD - lovsång och tillbedjan för alla är generationer”. Medverkar gör barn som vuxit upp i familjer där lovsången är en naturlig del av livet. Barnens föräldrar är musiker, pastorer eller lovsångsledare. På några av sångerna sjunger barnen även tillsammans med sina föräldrar, riktigt mäktigt!

Tid Med Gud bygger på en bönestruktur, med inspiration från tabernaklet i Gamla Testamentet, som Marina använt sig av i 20 år. Tid Med Gud innehåller hela 16 sånger, varav 11 är skrivna av Magnus Bredmar speciellt för denna skiva, samt nyinspelningar av 5 klassiska lovsånger (Tack, tack Jesus, Spikarnas Lovsång, Vid Ditt kors, Vi vill ge Dig ära, Så stor är vår Gud). I CDns booklet finns en beskrivning av Tabernakelbönen och sångernas tema följer Tabernakelbönens olika steg.

Tillsammans med ett gäng härliga barn så har Marina, Magnus och producentenen Pelle Ankarberg skapat en inspirerande och medryckande lovsångsskiva för alla generationer.


Davids Hjärta

För att ta del av Davids Hjärta måste du vara prenumerant och inloggad.