Välkommen

- Davids Hjärta 67

Stampvänlig poesi till Guds ära

Niklas är en man med stort hjärta för alla generationers lovsång och tillbedjan. För tjugo år sedan startade Niklas Vilket Liv tillsammans med barnteologen Marina Andersson. Vilket Liv mötte ett behov av kreativa och levande möten, människor emellan och möten med Gud och på Vilket Liv-arrangemangen, där barnen alltid fick plats, möttes generationerna till praise-partyn.  

King’s kids blev under många år det paraply under vilket Niklas fungerade. Det var också i denna miljö som hans förståelse av lovsång och tillbedjan växte fram. Numera är Niklas pastor i Bränna Pingstförsamling.

Niklas har under flera år lett lovsång på Nyhemsveckan, där fokus varit att inkludera både barn och vuxna i lovsången. Musikerna och Niklas har under en längre tid känt en längtan att göra något mer av detta och resultatet blev skivan Jag dansar ändå.

– Jag har inget problem med att bli stoppad i ett fack av att vara ”barnpastorn” utifrån att så många år av mitt liv varit att arbeta i Guds rike med barn. Det jag inte gillar är när mina skivor blir instoppade i ett fack av att vara barnmusik, för det stämmer inte. Det är barnvänligt, men inte barnsligt och det gäller även nya skivan säger Niklas.

Förutom ett antal nyskrivna sånger från herr Hallmans penna så finns här även en svensk version av Phil Wickhams underbara lovsång This Is Amazing Grace.


Davids Hjärta

För att ta del av Davids Hjärta måste du vara prenumerant och inloggad.