Välkommen

- Davids Hjärta 68

-Jag älskar innerlig tillbedjan där Gud möter oss, där helanden sker och där människor blir fria. Det skulle jag nog säga är temat för hela den här skivan Ä en längtan efter att möta Gud. Orden är Josefina Gnistes inför releasen av hennes debutskiva Möt Oss Här.

Hela hon bubblar av förväntan och glädje. Det är hennes första egna skiva, ett drömprojekt som hon egentligen burit inom sig ända sedan tidiga tonår. Hon är uppväxt i kyrkan, pastorsdottern som redan tidigt började sjunga och spela. Som 14-åring tog hon ett eget beslut att stå för sin tro på Jesus.

Skivan är en mix av studio- och liveinspelning, mycket för att få känslan och nerven som uppstår just när man sjunger live tillsammans. Det som man egentligen inte kan ta på eller se men däremot känna väldigt tydligt. Teamet av sångare och musiker som hon omger sig med på skivan är noga genomtänkt. Hon ville skapa känslan av enkel lovsång, att ,det här kan jag ju använda i min´församling,.

Fem av sångerna på skivan är översatta från engelskan, sex är skrivna i Sverige varav två av Linn Mårdstam, en av Mattias Söderberg, en av Samuel Hector Ä och två av Josefina själv tillsammans med hennes norska låtskrivarvänner.
- De här två sångerna kommer verkligen från mitt hjärta, både O kom låt oss tillbedja och Din trofasthet. Att få sjunga om Guds trofasthet som håller genom tusentals årÄjag är jätteglad för den sången som både är en bön och en proklamation, säger Josefina.

Att gå från stora ord och små handlingar till ett tillbedjande liv i ande och sanning. Det är Josefina Gnistes dröm och längtan.
Ä Jag vill inte fastna i en ytlig tillbedjan i kyrkan. Utmaningen för mig är att leva i tillbedjan, att ta in hela livet i min lovsång och tillbe Gud i ande, tillbe Gud i sanning, avslutar Josefina.

Sånger som ingår i paketet
Sträcker upp våra händer
Helig Ande (Kom och möt oss här)
Din trofasthet
O prisa högt
Det största
O kom låt oss tillbedja
Låt Din himmel öppnas
Bli stilla
Brustna kärl (Oändlig nåd)
Nåden räcker
Välsignelsen


Davids Hjärta

För att ta del av Davids Hjärta måste du vara prenumerant och inloggad.