Välkommen

- Davids Hjärta 72

Micke Fhinn är en svensk lovsångsveteran som, med sin gåva, sitt hjärta och sina sånger, välsignat vårt land.Micke och hustrun Åsa Fhinn har stått i tjänst tillsammans i över 20 års tid.  Sånger som Under ett vattenfall, Nu böjer jag mig ner, Allt vad Du har sagt och Vi vill tillbe Dig sjungs långt utanför vårt lands gränser.

”Härifrån till evigheten” är Micke Fhinns  femte skiva i eget namn. På nya skivan vill Micke Fhinn hjälpa oss att skifta fokus från våra omständigheter till Guds eviga omsorg och kärlek. Det är hans fasta förvissning och personliga erfarenhet att Gud förmår att möta oss precis där vi är. Det är denna hoppfulla förvissning som går som en röd tråd genom nya skivan och de nyskrivna sångerna.

Merparten av sångerna på ”Härifrån till evigheten” har Micke skrivit själv men även samarbetat med norske lovsångsledaren David André Østby (Din trofasthet), jazzpianisten och Vineyardpastorn Andreas Hedén och hustrun Åsa. Dessutom två översättningar – norska ”Frihet”, som är den mest sjungna sången i Norden nu enligt CCLI och Brenton Browns ”Amazing God” som fått titeln ”Du är underbar”.

Liksom på senaste skivan har Fhinn samarbetat med Johan Eckeborn som producent (Jonathan Johansson). På sång medverkar Jenny Wahlström, Johan Sundqvist, Simeon Thelander samt Åsa Fhinn

Sånger som ingår i paketet
Härifrån till evigheten
Kärlekens källa
Oändlig nåd (Jag kommer aldrig glömma)
Allting nytt
Vi ska inte vackla
Frimodiga hjärtan
Helige Gud
Min själ sjunger
Du är underbar
Frihet
Mitt hjärtas djupa längtan


Davids Hjärta

För att ta del av Davids Hjärta måste du vara prenumerant och inloggad.