Välkommen

- Davids Hjärta 76

Vi presenterar stolta 2019 års första Davids Hjärta-skiva och samarbetsprojektet "Livet med Dig" som ges ut i samarbete mellan David Media, LEVA LIVET, Pingst Ung och Soul Children Sverige.

"Livet med Dig" innehåller 11 nya sånger på svenska, sånger som på olika sätt handlar om livet med Gud och att följa Jesus. Målet för projektet är sånger som ärar Gud och som stärker den kristna identiteten samt att ge församlingarna ett konkret verktyg att jobba med gentemot denna målgrupp.
På skivan medverkar 22 ungdomar varav flera som var med på skivan "Tid med Gud" som gavs ut på David Media 2012. Nu har barnen blivit tonåringar, tron har bevarats och vuxit och nu vill de vara med att ge tron på Jesus vidare till jämnåriga och yngre. Det gör den här skivan unik och inspirerande!
Bland de medverkande finns ett antal personer som gjort sig ett namn inom "kristen barnmusik" bl.a. Hedvig & Selma, Emmy & Ella och Dennis Lindéh men varje hjärta och varje röst räknas.
Bland låtskrivarna finns Evelina Gard, Pelle och Karin Ankarberg och Anna Weister-Andersson. Skivan innehåller även nyöversatt Soul Children-material.


Davids Hjärta

För att ta del av Davids Hjärta måste du vara prenumerant och inloggad.