Välkommen

17 juni 2010
Kanonrecension i Dagen och ny notbok!

Maria Gustin Bergströms musik berör och kritikerna lovordar hennes musik.

Dagens Folkredaktör Urban Thoms gav Marias nya skiva Mellan trasiga kanter och trådar av guld 4/5.

Utdrag ur recensionen:

"Denna skiva gör mig glad av flera skäl. Maria Gustin Bergström fortsätter att skriva sånger som "sätter sig" - i både huvudet och hjärtat. Många av hennes melodier är som gjorda att sjunga med i. Samtidigt känns de nya. Hon är också en ordmänniska som besitter förmågan att, som i "Penseln" och "Väven", förmedla enkla, starka bilder så att man förstår att det handlar om erfarenhet och inte bara fiffigt formulerade fantasier. Sångerna känns levda och lätta att ta till sig. Vardagen är allestädes närvarande samtidigt som det himmelska lurar runt hörnet. Precis vad skivans titel antyder."

Nu finns samtliga sånger från Marias två skivor Solregn och nya skivan Mellan trasiga kanter och trådar av guld samlade i en notbok.