Välkommen

17 augusti 2010
Mattias och Therese Martinson släpper ny skiva!

Makarna Martinson är aktuella med en ny skiva. Skivan som fått arbetsnamnet AMEN släpps den 13 september.

Så här skriver Mattias om projeketet på sin hemsida (www.mattiasmartinson.com)

"Som ni kanske vet så håller vi på att mixa skivan som just nu har arbetsnamnet: AMEN. Skivan är en blandning av gamla och nya psalmer och egna sånger. Emanuel Sandgren och jag har jobbat/spelat in sedan Nov 09 och nu under sommaren har Therese kommit med sitt dragspel och sin sång. Allt är nu inspelat och mixas av Fredrik Appelqvist i LA Studio, STHLM. Manne och jag åker upp för att tillsammans med Fredde göra slutmix och sedan är det mastring. Sen kommer det ut. Skall bli spännande att höra vad ni tycker om detta!

En release att hålla ögonen öppna efter!

Följ processen på Mattias Twitter som ni finner i länken nedan.