Välkommen

24 september 2010
Bluetrees största hit föddes på bordellgata! Läs i Dagen!

Bluetrees största hit föddes på bordellgata!
Så lyder titeln på tidningen Dagens intervju med Blutree sångaren Andrew Boyd. En intervju som handlar om lovsång, musik och rättvisa och hur deras mest kända sång God of this city kom till under märkliga omständigheter.

För ett par veckor sedan släpptes Blutrees skiva "God of this city" här på hemsidan. Skivan har samma namn som bandets mest kända sång, en sång som plockades upp av Passionrörelsen lagom inför deras världsturné och därigenom nådde stora delar av världen på kort tid.

Bluetree har sina rötter i Belfast, Nordirland och brinner för lovsång, musik och rättvisa.

Läs artikeln i Dagen om hur God of this city föddes under ett musikframträdande på en bordell i Bangkok.

Se länk nedan.

På hemsidan finns även en video där Aaron berättar om den.

Relaterat till denna nyhet