Välkommen

18 november 2010
Jesus Culture släpper nytt!

I näste veckas releaser finns en mycket efterlängtad skiva nämligen den senaste från den dynamiska rörelsen Jesus Culture.

Jesus Culture med Kim Walker-Smith, Chris Quilala m.fl. började som ett ungdomsarbete i Bethel Church, Californien. Nu är det en rörelse liknande Hillsong United och Passion vars sånger och budskap är med och påverkar ungdomskulturen över hela världen. Deras passionerade lovsång är enormt populär men viktigare ändå är budskapet de kommer med om att livet är bäst i gemenskap med Gud!

De är en rörelse som ber för, sjunger om och manar till väckelse!

Come away är den nya skivan från Jesus Culture och är ännu en gång stark skiva. Vi hör både gammalt och nytt material. Bland de äldre finns "Where the spirit of the Lord is" och "Let it rain" - två lovsånger som finns översatta till svenska.

Relaterat till denna nyhet