Välkommen

23 november 2010
Nu är Jubla i Herren 4 här!

De omåttligt populära sångböckerna Jubla i Herren har äntligen fått ett nytillskott. Nya sångboken Jubla i Herren 4 innehåller sångerna från Davidshjärta paket 41 tom 51. Tillsammans innehåller de fyra Jubla i Herren - böckerna 831 moderna lovsånger. De utgör en komplett resurs för den lovsjungande församlingen!

Här finns noter till Viola Grafströms Min djupaste längtan, jubileumsskivan Bibelkörer Redux , Jeanette Alfredssons Min längtan och Peter Bergstrands uppmärksammade skiva Nådens tid men också noter från utvalda lovsånger från Maria Gustin Bergströms rosade soloskivor, från Eldkollektivets samarbete med Ylva Eggehorn samt Mattias Martinsons två senaste skivor för att nämna några. Totalt innehåller Jubla i Herren 4 199
lovsånger i ett praktiskt, ringbundet format!

Relaterat till denna nyhet