Välkommen

15 december 2010
Israel Houghton och Brenton Brown bland Dagens skivtips!

När tidningen Dagens recensenter tipsade om skivtips från år 2010 fanns både Israel Houghtons "Love God Love People" och Brenton Browns "Our God is near" med. Vi kan inte annat än att hålla med om att det är två kanonskivor som ingen bör missa!

Om Love God Love people stod det:

Gospel, funk och amerikansk worship kan vara ganska konservativa och klichéfyllda genrer. När Israel Houghton står vid spisen blir det extra allt av i princip alla ingredienser, men den smak han får fram ur grytan fungerar som trolldryck för trötta ben och händer.
Såhär roligt att lovsjunga har det inte varit på evigheter!

Om Our God is near stod det:

För den som fastnat för modern lovsång sprungen ur en blandning mellan rock och pop är Brenton Brown ett av de säkraste valen. Stabil låtskrivare, personlig röst och en ständig passion för Jesus.

Provlyssning finns på hemsidan.