Välkommen

21 december 2010
Phil Wickham hälsar God Jul!

Den mycket begåvade Phil Wickham har i år gett sitt bidrag till en vackrare jul. Han har spelat in en julskiva som endast finns tillgänglig att köpa på hans hemsida www.philwickham.com.

Den som köper en skiva får även en gratis nerladdning av skivan digitalt. Phil har spelat in klassiska julsånger som O holy night, Silent night, Have yourself a merry little christmas, O come all ye faithful m.fl.

På hemsidan finns provlyssning på alla spår på skivan och lyssnar ni på videon får ni höra Phils version asv The first Noel.

Klicka på länken så kommer ni till julskivan.

Phils senaste skiva Heaven and earth var hans bästa hitintills - modern pop med starka, ofta tillbedjande texter. Phil låter lite mer europeisk än många av hans amerikanska kollegor. Skivan blev väl mottagen av svensk, kristen media för att inte tala om hur kritikerrosad den blev i utlandet. Vi rekommenderar den varmt!