Välkommen

14 februari 2011
Israel Houghton vann sin 4:e Grammy!

I natt gick Grammygalan av stapeln i Los Angeles, USA. Lovsångsledaren och artisten Israel Houghton var återigen nominerad, OCH VANN, i kategorin best pop/contemporary gospel album. Denna gång för senaste skivan Love God. Love People. The London Sessions.

En skiva som vunnit kritikernas gillande med många positiva recensioner. En sak som ofta lyfts fram i samband med Israel och som gör honom till en unik artist är hans kreativa förmåga att ständigt förnya sig musikaliskt och att skapa kultur över musikaliska och etniska gränser.

Israel Houghton har vunnit kategorin best pop/contemporary gospel album två gånger tidigare med de tidigare albumen A Deeper Level och The Power of One.

Förutom sin artistkarriär är Israel Houghton lovsångledare i Lakewood Church i Houston, USA.

Israel Houghton är Sverigeaktuell för första gången den 14 maj i filadelfiakyrkan i Stockholm - Missa inte det!