På Torp kan du träffa Clas Vårdstedt & Lennart Hall, Niklas Hallman och Gilead möter du på Nyhemsveckan, Mattias..."/>
På Torp kan du träffa Clas Vårdstedt & Lennart Hall, Niklas Hallman och Gilead möter du på Nyhemsveckan, Mattias..."/>
Välkommen

15 juni 2011
Sommartid är konferenstid!

Passa på att kolla igenom kalendern på hemsidan. Våra kära "artister" är ute och rör på sig och blir mycket glada om du kommer förbi.

På Torp kan du träffa Clas Vårdstedt & Lennart Hall, Niklas Hallman och Gilead möter du på Nyhemsveckan, Mattias Martinson leder lovsång på Hönökonferensen och engelska bandet Dweeb besöker Gullbrannafestivalen. Maria Gustin-Bergström (bilden), Jeanette Alfredsson, Viola Grafström, Peter Bergstrand, AnnaMaria Bergqvist är också några som är ute i sommar och sjunger och talar på sommargårdar, frukostar och konferenser runt om i Sverige.