Oavsett..."/>
Oavsett..."/>
Välkommen

23 augusti 2011
Ledarseminarium på Lovsång11!

21-22 oktober närmar sig. Då kommer sjunde upplagan av konferensen Lovsång att äga rum och det blir två dagar du inte vill missa. Årets tema är "Vart är vi på väg?" och vi tror att den frågan är ytterst relevant för alla som tjänar Gud.

Oavsett om du är lovsångsledare, sångledare, musiker, lärjunge, pastor eller präst så behöver du gång på gång stanna upp och pröva dig själv. Hur hamnade jag här? Vart är jag på väg? Och samma fråga gäller vår tillbedjan och lovsång, vart är vi på väg?

Nytt för i år är ett ledarskapsseminarium, främst för pastorer och församlingsledare. Tillbedjan är inte ett tillval för några entusiaster - det är hela församlingens angelägenhet. Det blir tillfälle för samtal samt undervisning av pastorer/ledare med stor erfarenhet av att arbeta nära lovsångare.

Anmäl dig idag!