Välkommen

6 september 2011
Viola Grafström släpper ny CD!

Less is more är ett engelskt uttryck som i designens värld betyder "minimalistiskt uttryck". Det är också en bra beskrivning på Viola Grafströms skivproduktion. Hon tillhör inte den skara artister som släpper en ny CD per år. Hennes förra skiva kom 2007, hela tre år efter den svenska debuten med "Jag höjer min röst och ropar".

Den 24 oktober kommer "Under Dina Vingars Skugga" - hennes 3:e svenska CD. Samtidigt som Viola samarbetar med ny producent (Lars Ekberg) och nya musiker så har hon samtidigt varit ännu mer delaktig i hela processen från att skriva sånger till att producera och mixa det nya materialet. Skivan är också inspelad live i studio för att få en så autentisk upplevelse som möjligt.

"Under Dina Vingars Skugga" ingår i lovsångsabonnemanget Davids Hjärta och första liveframträdandet med nya materialet blir på konferensen Lovsång 11 i Huskvarna.

Foto: Rickard L Eriksson