Välkommen

22 november 2011
Leigh Nash söker sina rötter!

Du har hört henne på radion i hit-låten Kiss me. Då som sångerska i Sixpence Non The Richer. På nya skivan Hymns & Sacred Songs återvänder hon till sina andliga rötter i en skiva med 12 lysande arrangemang av älskade klassiker.

Hymns & Sacred Songs är en skiva utan ett uns av nostalgi. Efter en tuff period i livet så har Leigh på ett personligt plan fått uppleva Guds nåd och tröst. "Jag upptäckte hur levande och aktuella dessa gamla sånger fortfarande är och att nåden är som mest verklig när vi som mest behöver den" säger Leigh. "Varje ord i varje text blev verkligt".

John Hartley (Rebecca St James, Matt Redman) har producerat och tillsammans med bransch-legendaren Chris Eaton har hon skrivit nya melodier till två hymner. Skivan släpps den 24/11 i Sverige.

Vi har lagt ut 30 sek lyssning av varje sång i Musikspelaren!