Välkommen

14 mars 2012
TMU gör jubileumsskiva!

I år fyller Team Med Uppdrag (TMU) 30 år och med anledning av detta görs en jubileumsskiva. Allt TMU gör genomsyras av lovsång och tillbedjan och tusentals människor har fått uppmuntran och inspiration genom TMUs arbete via team, bibelskolor, skivor och genom konferenser som Nyårsexplosion, Tre Dagar och Lovsång.

Många sånger används fortfarande flitigt i olika kyrkor och sammanhang. På inspelningen kommer nya versioner av "klassiker" som Namnet Jesus, Värdig är Du, Vi vill se Jesus lyftas högt mfl att varvas med nyskrivna lovsånger och allt spelas in live söndagen 18 mars, kl 18 i Kungsportskyrkan, Huskvarna.


Kvällen är en öppen tillställning. Läs mer på Facebook, eventet TMU:s jubileumsplatta. Välkommen att vara med på en unik skivinspelning!

Skivan släpps i anslutning till TMUs stora Midsommarkonferens på Ralingsåsgården, Aneby.