Välkommen

11 maj 2012
20-årsjubileum!

Tidningen Worship Leader Magazines läsare röstade fram skivan Cutting Edge 1&2 som de senaste 20 årens mest inflytelserika lovsångsskiva. En skiva med sånger som inspirerat en hel generation av tillbedjare och som banat väg för många av dagens lovsångsledare. The Cutting Edge Band blev kända under bandnamnet Delirious? och några av de tidiga sångerna är också bland de starkaste sånger detta unika band producerat. Sånger som I Could Sing Of Your Love Forever’, ‘Did You Feel The Mountains Tremble?’, ‘The Happy Song’ och ‘Lord You Have my Heart.

The Cutting Edge Years - 20th Anniversary Edition innehåller 42 sånger, fördelade på 3 CD (även den legendariska Live and in the Can) och 1 DVD (som innehåller ytterligare 10 spår - liveversioner av några av de tidiga klassikerna) samt bonusmaterial i form av vykort, videos och berättelsen om Delirious.