Välkommen

20 augusti 2012
Israel & New Breed sätter Jesus i centrum!

Israel Houghtons popularitet bara växer men på nya skivan är det Jesus som står i centrum. Hela 17 sånger inspelade live i hemförsamlingen Lakewood tillsammans med sin grupp New Breed. Dessutom ingår tre studioinspelade sånger och bland de medverkande gästerna märks Michael Gungor och T-Bone. Jesus At The Center är helt klart höstens stora skivhändelse!

"Med denna skiva vill vi placera Jesus där han är ämnad att vara. Vi plockade bort metaforer och liknelser och fokuserade medvetet på namnet Jesus" säger Israel som också varit med och skrivit samtliga sånger förutom Bob Dylan-covern "To make you feel my love".

Lyssna in skivans sånger i Musikspelaren eller njut av det svängiga videoklippet där rapparen T-Bone medverkar.