Välkommen

6 oktober 2012
Helighet & Härlighet

Det är med både stolthet och förväntan vi nu kan meddela er att Mattias Martinsons nya skiva är inspelad och klar. Vi är oerhört nöjda med resultatet, från det musikaliska innehållet till den vackra förpackningen designad av Johan Mauritzon. Mattias har skrivit ett gäng kanonlåtar, inspelade med några av Englands bästa musiker toppat med Emanuel Sandgrens makalösa gitarrspel - allt under ledning av den superkreative producenten Dan Weeks! Den 22/10 släpps skivan men redan veckan innan landar den i brevlådan hos alla som prenumererar på Davids Hjärta/Lilla David.

Varför inte passa på att anmäla dig till Davids Hjärta/Lilla David. Vill du ha hela resurspaketet med noter, text&ackordblad mm så är det Davids Hjärta du ska välja. Lilla David består av CD + tidningen Lovsång.