Välkommen

14 oktober 2012
Förhandsbeställ Helighet & Härlighet

Det har gått 11 år sedan Mattias Martinsons förra Davids Hjärta-skiva som bl.a. innehöll Ödmjukhetens Konung. Snart landar Mattias nya skiva Helighet & Härlighet i brevlådan hos alla abonnenter och den 22/10 släpps detta spännande, Englandsproducerade album i handeln. 11 sånger helt eller delvis skrivna av Mattias samt en svensk version av megasången Our God (Vår Gud) tillsammans med Alfred Nygren (New Wine). Redan nu kan du förhandsbeställa skivan, antingen som CD (i vacker digipak) eller digitalt via iTunes. Så här gör du:

CD (digipak)

Skicka ett mail till info@davidmedia.se , ange ditt namn och adress och antalet skivor så postar vi skivan/skivorna tillsammans med en faktura.

Förhandsorderpris: 149 kr + porto

ITUNES

Du kan också förhandsbeställa skivan hos iTunes. Klicka bara länken så kommer du direkt till iTunes: https://itunes.apple.com/se/album/helighet-harlighet/id569158544

Här kan du också lyssna på ett smakprov från varje sång.