Välkommen

12 november 2012
Bileams Åsna återuppstår!

Ett av Sveriges bästa kristna live-band är på turné igen! 23 år sen sist, och var du en Bileamsfan eller missade åsnekonserterna då, passa på helgen 16-18 november. Man vet aldrig när det händer igen. med sig har man en rykande färsk CD med både utgivna låtar och en del bootleg-material.

Bileams är ett Stockholmsbaserat 10-mannaband med en grym blåssektion som bjuder på en salig blandning av rock, pop och jazz utan att ta sig själva på alltför stort allvar. Med en mix av svängig musik och galna sketcher gjorde man redan från starten 1977 sig kända för att bjuda publiken på det där lilla extra.

Efter 12 års turnerande och tre skivor tackade man för sig 1989 och tog en lång paus… Med undantag för ett par festivalspelningar har medlemmarna vilat sig i form för en återförening av de numera något gråhåriga åsnorna.

Men svänget är detsamma. Missa inte chansen, boka tiderna i almanackan!

Kristianstad, fredag 16 nov kl 19:30 i Östermalmskyrkan
Jönköping, lördag 17 nov kl 19:00 i Allianskyrkan
Stockholm, söndag 18 nov kl 19:30 Hamburger Börs