Välkommen

12 november 2012
Worship Planet på Sverigeturné!

Releasing a Sound of Worship

Amerikanske lovsångsledaren Mark Tedder reser tillsammans med sitt band Worship Planet över hela världen för att bygga nätverk, mobilisera och utrusta lovsångsledare. I november är de på turne i Europa och besöker även Sverige där de undervisar/leder lovsång i Habo, Vargön, Gränna och Holsbybrunn.

Fredag 16 november Holsbybrunn - www.holsby.org
14.00 Lovsångsseminarium
19.00 Konsert (kollekt)

Lördag 17 nov Gränna Pingst - www.grannapingst.se

Den 17 november 2012 har vi besök av lovsångsledaren Mark Tedder från USA. Vi välkomnar lovsångare från hela södra vätterbygden till en inspirerande dag med workshop och konsert.

Konserten klockan 19:00 är öppen för alla – fri entré med möjlighet att ge en gåva i kollekten till omkostnaderna för arrangemanget. Tillsammans med sitt band leder Mark en kväll av lovsång med ambitionen att släppa lös en ny ton av tillbedjan i vår bygd. Konserten kommer att övergå i en bönenatt då du är välkommen att dröja kvar så länge du vill och kan.

Mark reser tillsammans med sitt band över hela världen för att bygga nätverk, mobilisera och utrusta lovsångsledare. Under eftermiddagen den 17 november välkomnar vi till ett seminarium där Mark bland annat undervisar om ”Personal worship journey” (med fokus på vårt personliga liv i tillbedjan), ”Blending ancient and future in worship within the worship services” (om att nå hela den demografiska kyrkan), ”Reading the congregation” (om att tillbe med de församlade människorna i tanken, att se vad som händer under lovsången).

Seminariet pågår mellan klockan 14 – 17. Vi debiterar en deltagaravgift på 200 kronor för eftermiddagens seminarier vilket inkluderar fika och kvällsmat. Registrera dig via formuläret nedan för att anmäla dig till seminariet.

Om du har möjlighet är du även välkommen att tillbe tillsammans med Mark och hans band på söndagens gudstjänst i Gränna Pingst den 18 november klockan 10:00.
Pingstkyrkan Gränna arrangerar detta event tillsammans med ”(re)Store Sweden” och ”Timotheos worship”

Habo
Salemkyrkan: Den 18 November, Konserten klockan 19:00 är öppen för alla – fri entré med möjlighet att ge en gåva i kollekten till omkostnaderna för arrangemanget. Tillsammans med sitt band leder Mark en kväll av lovsång med ambitionen att släppa lös en ny ton av tillbedjan i vår bygd. Konserten kommer att övergå i en bönenatt då du är välkommen att dröja kvar så länge du vill och kan.

Vargön
Salemkyrkan Vargön: Den 19 November, Konserten klockan 19:00 är öppen för alla – fri entré med möjlighet att ge en gåva i kollekten till omkostnaderna för arrangemanget. Tillsammans med sitt band leder Mark en kväll av lovsång med ambitionen att släppa lös en ny ton av tillbedjan i vår bygd. Konserten kommer att övergå i en bönenatt då du är välkommen att dröja kvar så länge du vill och kan.