Välkommen

21 februari 2013
Ladda ner "Världens Frälsare".

Världens Frälsare! En perfekt titel på en ny, svensk lovsångsskiva. Hyllas den som hyllas bör. Jesus är den ende som kan frälsa och en dag skall alla knän böjas för Jesu namn, i himlen, på jorden och under jorden.

Stolt påstår vi att detta är en riktigt stark skiva med många starka spår där Grammyvinnaren "Tusen Skäl" ensam är skäl nog att införskaffa skivan. Men här finns 11 andra sköna sånger i olika stil och stuk.
Nu erbjuder vi, under en begränsad tid, en gratis nedladdning av både not och musikfil på en av skivans starkaste sånger.

"Detta Är Min Längtan" är titeln på en riktig lovsångspärla med norskt ursprung och även om den använts i många sammanhang så är detta första gången den finns inspelad på skiva med svensk text. Så njut av Johans Sundqvists fantastiska inspelning av Marie Hognestads underbara lovsång.

Högerklicka på länken och välj "Spara länk som".

Skivan finns även på iTunes och kan beställas redan nu.

PS: Titellåten Världens Frälsare är en svensk version av Ben Cantelons Saviour Of The World.