Välkommen

31 mars 2013
Kristus är uppstånden!

Kristus är uppstånden! Så lyder världens vackraste hälsning. Påskdagens budskap om att Jesus är Världens Frälsare som dog i vårt ställe och som uppstod från de döda för att ge dig och mig ett nytt liv.

Om något är värt att fira så är det denna sanning. Därför bjuder vi på en fri nedladdning av Ben Cantelons fantastiska sång Världens Frälsare från skivan med samma namn. Högerklicka bara på länken här under och välj ”spara som”.

Sen är det bara att njuta, sjunga med och låta denna sanning förändra ditt liv!

Om du aldrig bekänt dig som en kristen förut så be bara denna bön:

Jesus jag tar emot dig nu
och bekänner dig som min Herre och Frälsare
Förlåt alla mina synder.
Jag tror att du dog för mig
och att Gud uppväckte dig från de döda för att jag skulle få leva.
Tack Jesus att jag nu är räddad
och genom dig får vara ett Guds barn.
Amen.