Välkommen

12 april 2013
Ny singel - Man kan inte sova i maj

Maria Gustin Bergströms tredje skiva dansar på lätta fötter in i vårens och förundrans tid. Sången ”Man kan inte sova i maj” (som släpps som singel inför CD-releasen den 22 april) skrevs faktiskt i trädgården en vårkväll.
– Du vet, den där känslan av att man nästan håller på att explodera. Och jag bara insåg att man inte kan sova i maj säger Maria!

Lyssna på hela sången i Musikspelaren tom den 21/4.

Hennes senaste skiva "Förundran" är en hyllning till naturen och skapelsen. Det doftar folkmusik, livsglädje och vispop i Helen Sjöholms anda. Låtarna är också en spegling av vardagen som inte alltid har guldkant, men där Gud ändå alltid finns nära som hjälpare, vägvisare och källa till den djupaste glädjen.

Maria är en av Sveriges främsta musikskapare inom psalm- och vistraditionen. Marias sånger används flitigt av körer och solister runt om i landet.