Välkommen

5 augusti 2013
New Wine sommarkonferens i Övik 8-11 aug!

New Wine är ett nätverk av lokala församlingar som verkar för förnyelse i Sverige. Snart går deras andra sommarkonferens av stapeln i Örnsköldsvik (där även Lovsång Norr konferenserna har varit tidigare år). Lovsång och tillbedjan är en viktig del av New Wines konferenser och under helgen medverkar bland annat lovsångsledarna Alfred Nygren och Charlotte Nordin.

Alfred Nygren är ansvarig för lovsången inom New Wine medan Charlotte Nordin tillsammans med lovsångledaren Olow Sjöblom med team är verksamma lokalt.

Temat för årets sommarkonferenser är "Gud regerar - ett annat sätt att leva" och från första första New Wine sommarkonferensen i Vänersborg tidigare i sommar kom rapporter om helanden och en stark Gudsnärvaro. Vi längtar, ber och hoppas på detsamma i Örnsköldsvik.

 

Läs med i länken nedan