Välkommen

6 oktober 2013
Lovsång och prostitution

Blir du provocerad av rubriken? Bibeln lär oss att lovsång måste levas. Lyfter vi våra händer i lovsång behöver samma händer räckas ut i kärleksfull omsorg till våra medmänniskor. Detta är vad Lovsång 13 handlar om.
Kom med och lyssna till Håkan Gabrielsson som grundade Touching Asia, och inspirerade Mikael & Ing-Marie Alfvén till grundandet av Love Nepal - en organisation som hjälper unga flickor ut ur prostitution. En omskakande, utmanande berättelse men full av hopp och möjligheter.

En berättelse om människor som drivna av kärlek redan fått rädda flera hundra flickor från prostitution. Lyssna till Håkan, drabbas av helig vrede och ömsint kärlek, bli fadder och tacka och lovsjung Gud för evangeliets förvandlande kraft.

Välkommen till Lovsång 13 - en helg där tacksamhet och barmhärtighet går hand i hand.

Lovsång 13:s hemsida

Touching Asias hemsida