Konferensens huvudtalare Aaron Keyes charmade..."/> Konferensens huvudtalare Aaron Keyes charmade..."/>
Välkommen

17 oktober 2013
Världen idag om Lovsång 13

Konferensen Lovsång 13 var mycket välbesökt. Tacksamheten är stor hos både arrangörer, medverkande och besökare. "Denna konferens kommer att värma långt in i vintermörkret" skrev en tacksam deltagare.
Konferensens huvudtalare Aaron Keyes charmade alla med sin sköna stil. Han är inte bara en begåvad musiker och lovsångsledare utan visade sig även vara en skicklig och inspirerad talare med många tänkvärda åsikter.
Bild: Världen idag

– Jag blir orolig när lovsång handlar mer om konsert än om missionsbefallning, mer om turnéer än om tårar, mer om uppvisning än om Guds härlighet sa han bland annat. Världen idag har lagt ut artikeln på sin hemsida.