Välkommen

10 mars 2014
Fira glädjen i Gud med Rend Collective

Dove Award-nominerade irländska lovsångarna/psalmisterna Rend Collective gjorde nyligen ett teologisk genombrott. Något som förändrade deras inställning till musiken och livet. Nämligen insikten att allvar inte en Andens frukt men glädjen är.

-"Den här skivan är ett försök att spegla något av den okuvliga skrattet i Guds hjärta ", säger Rend Collectives bandledare Gareth Gilkeson . "Det är en uppmaning till alla cyniker att välja celebration istället för fördömande och en påminnelse till den som behöver tröst att" glädjen i Herren är vår styrka . "

"Det är ingen tillfällighet att den första raden på första låten (dessutom heter den Joy) lyder We’re choosing celebration,’" fortsätter Gareth. " Celebration” , att glädja sig, är ett val . Det betyder inte att det alltid är ett lätt val för vi vet att vi oundvikligen måste navigera oss genom stormar, sorg, besvikelse och tvivel i detta liv.

Första singeln och videon, The Lighthouse, handlar om att välja Guds ljus fast seglatsen går över stormiga hav. Skivan släpps den 17 mars.