Det är extra roligt..."/>
Det är extra roligt..."/>
Välkommen

2 maj 2014
Recensenter berömmer "För Evigt Din"

Vi är oerhört stolta över skivan "För Evigt Din - Nära Faderns Hjärta 9". Skivan, som är nr 61 i Davids Hjärta-serien, innehåller 12 fantastiska lovsånger framförda av ytterligt begåvade och passionerade sångare och musiker.

Det är extra roligt när media, butiker och lyssnare är lika positiva. Snart kommer en ny Davids Hjärta-skiva - så fram tills dess vill vi erbjuda ett extra förmånligt pris på "För Evigt Din"!

Tidningen Dagen skriver om svenska lovsångsskivan "För Evigt Din" att "blandningen av röster och musikaliskt tilltal ger en variation som lyfter hela plattan" och berömmer samtidigt medverkande som David André Østby, Josefina Gnist,  Bengt Johansson och gitarrfantomen CJ Grimmark.

Stridsropets recensent är hänförd: "Teologisk äkthet och djup i texterna, ljuvligt vilsamma och utmanande klanger i musiken och en slags helhetsnärvaro av Honom som lyssnar, förmedlas"