Välkommen

18 juni 2014
Den gripande historien bakom Dance Again!

Det finns sånger som berör på ett alldeles speciellt sätt. "Dance Again" är en sådan sång. Sången är berättelsen om Amanda Varty. I 9 år var hon utslagen i sjukdomen ME (kroniskt trötthetssyndrom). Oftast kunde hon inte ens gå och förlorade till slut sitt arbete. När det såg ut som att Amanda och hennes man även skulle förlora sitt hus vände de sig till Life Church i hopp om ett mirakel. Så snart hon kom till kyrkan kände hon sig bättre och kunde till och med lyfta sin händer i lovsång, händer som knappt orkade lyfta en gaffel.

Varje gång hon besökte kyrkan blev hon bättre men så fort hon kom hem så tappade hon all kraft. Efter 8 månader så hände miraklet - Amanda kunde lämna rullstolen och göra det som hon längtat efter i alla år: hon dansade igen - inför Gud!

Se/lyssna på hennes gripande, hoppfulla berättelse!

Sången Dance Again finns med på LIFE Church (f.d. Abundant Life) nya CD med samma namn.

Lyssna på smakprov från skivans alla sånger här