Välkommen

4 juli 2014
Lovsång och seminarie på Gullbrannafestivalen och Lapplandsveckan!

Våra eminenta artister och medarbetare reser land och rike runt när det är sommartid!
På den pågående Gullbrannafestivalen leder Mattias och Therese Martinson lovsång medan Maria Gustin Bergström håller ett viktigt seminarie idag. På Lapplandsveckan kan ni träffa Niklas Hallman.


Är ni på Gullbrannafestivalen så missa inte Maria Gustin Bergströms seminarium om hur det är att vara kvinna och musiker i kyrkan. Ett mycket aktuellt ämne så kom om ni kan och bidra till samtalet efteråt! Seminariet är idag kl 15.00. För att lyssna in Marias musik klicka här: Maria Gustin Bergström - Förundran

På Gullbranna finns även makarna Martinson och leder lovsången. Mattias och Therese har verkat i sin lovsångsledargåva i många år och deras passion för att se Guds folk möta Guds hjärta mattas inte. 

Köp Mattias senaste skiva "Helighet och härlighet" för endast 99 kr här: Mattias Martinson - Helighet och härlighet eller sök efter den på Spotify!

Niklas Hallman har deltagit på på Torpkonferensen och Nyhemsveckan och nu är han på Lapplanmdsveckan för att göra det han gör så bra, inspirera! Niklas senaste skiva är "Ett mästerverk", en samlingsskiva med hans bästa pärlor på. Köp den här: Niklas Hallman - Ett mästerverk 

Även den finns på Spotify!