Välkommen

25 augusti 2014
O store Gud!

För ca två veckor sedan reste flera David Media artister- och lovsångsledare på en resa till Kenya med den kristna fadderorganisationen Compassion. Syftet med resan var att se Compassions arbete på plats och få en ökad förståelse för hur organisationen arbetar.

Med på resan var bland annat Jeanette Alfredsson, Charlotte Nordin, Maria Gustin Bergström och Clas Vårdstedt vilka alla dessutom är Compassionambassadörer. Med på resan var även David Medias vd Lars Petersson samt medarbetaren Mia Runeson. 

Resan var en verklig ögonöppnare för oss alla och mer om den kommer ni att kunna läsa i nästa nummer av tidningen Lovsång. 

Vår nordiska trupp blev ombedda att sjunga för våra värdar. Valet blev den världsberömda och mycket spridda hymnen "O store Gud" och det hela spelades in. Se och hör vår sång genom att klicka på länken nedan. 

God lyssning!