Välkommen

1 oktober 2014
Lovsånger för resan

Till höstens Davids Hjärta-skiva har musikern och pastorn Robert Eriksson samt producenten/låtskrivaren Paul Biktor Börjesson valt ut 13 moderna lovsånger på temat Vallfartssånger eller lovsånger för resan.

Det är så nutida det kan bli, säger Robert Eriksson. Det är översatta sånger av bland annat Gungor, All Sons & Daughters, Glenn Packiam och Andrew Peterson. Samt två sånger av Paul Biktor Börjesson. Därtill en svensk version av norska favoriten Hjerteslag samt en sång av Maria Steen.

Det är sånger som vi verkligen brinner för. Vi har lyssnat på dem, sjungit själva och känt att de måste finnas på svenska säger duon.

Skivan släpps den 20/10 men redan nu kan du lyssna på smakprov samt förhandsbeställa ditt eget ex fraktfritt. Den finns även på iTune.

Beställ CD