Ge mig Jesus är en sång där vi både får bekänna Jesus som Herre och be om mer av Honom i våra liv. Båda..."/> Ge mig Jesus är en sång där vi både får bekänna Jesus som Herre och be om mer av Honom i våra liv. Båda..."/>
Välkommen

20 februari 2015
Gratis not på Ge mig Jesus!

För att fira releasen av nya Davids Hjärta-skivan EXPLOSION så bjuder vi på noten till första singeln "Ge mig Jesus" under en begränsad tid.
Ge mig Jesus är en sång där vi både får bekänna Jesus som Herre och be om mer av Honom i våra liv. Båda helt nödvändiga.

Om noten och upphovsrätten
Noten gäller för privat bruk det vill säga att en not gäller för en person. Vill ni ha fler exemplar för att t.ex. dela ut till en grupp så kan ni köpa tillstånd att göra det på hemsidan under Produkter -->Lösbladsnoter Välj bara antal kopior som ni vill ha av noten.

Lyssna på Ge mig Jesus

God användning!

Relaterat till denna nyhet