Peter skriver bland annat att: "Med hjälp av texter som handlar om livets alla skiftningar så uppstår välmående och Sahlbergs akustiska och relativt..."/> Peter skriver bland annat att: "Med hjälp av texter som handlar om livets alla skiftningar så uppstår välmående och Sahlbergs akustiska och relativt..."/>
Välkommen

16 september 2015
Dubbelt upp i Dagen om Sånger från andra sidan

"Sånger från andra sidan" har fått en mycket fin recension i tidningen Dagen av Peter Stolpestad.
Peter skriver bland annat att: "Med hjälp av texter som handlar om livets alla skiftningar så uppstår välmående och Sahlbergs akustiska och relativt enkla uttryck håller i längden."I samma nummer gör Urban Thoms en personlig intervju med Dan-Erik Sahlberg där vi får höra berättelsen bakom sångernas- och musikens tillblivande. Om hur Dan-Erik fick en andra chans i livet. En stark och rörande berättelse som kastar nytt ljus över sångerna och deras budskap.

Läs intervjun här: Intervju med Dan-Erik Sahlberg

Läs recensionen här: Recension av "Sånger från andra sidan"

Hör skivan: HÄR