Välkommen

7 januari 2016
En sång för det nya året!

"I sången "Du är på riktigt" får vi hjälp av Ellen och John Vingren att sätta fokus på den Gud som redan söker oss helhjärtat. Jesus är på riktigt intresserad av oss och vi får börja ett nytt år med en vilja att söka honom och hans rikes verklighet. "Tomma ord och ytlighet" är inte riktigt vad Jesus gjorde sig känd för och borde inte vara ett signum för oss som kristna. Att guds rike inte består i ord utan kraft behöver få uttryck i våra liv och församlingar - "Vi vill ha dina ord och ditt rikes verklighet". ‪

Orden är predikanten och pastorn Jonas Hallabros, som använde sig av sången "Du är på riktigt" när han undervisade på New Wine Unga Vuxnas nyårskonferens ‪#‎utsänd1516‬, i år.

Lyssna på sången "Du är på riktigt" och få hopp att drömma inför det nya året som ligger för våra fötter. Med Gud kan vi aldrig drömma stort nog.

Köp den på Itunes här: DU ÄR PÅ RIKTIGT

Eller lyssna på Spotify här: DU ÄR PÅ RIKTIGT