Välkommen

26 februari 2016
'Allt som Du har sagt' är den mest använda sången enligt CCLI!

Vad sjungs i många svenska församlingar? Enligt CCLI's senaste rapport för perioden April 2015- September 2015 är det Åsa och Micke Fhinns sång, 'Allt som du har sagt' ( (c) Vineyard Songs Nordic), som är den mest använda sången. På andra plats kommer 'På dig min Gud förtröstar jag' och på tredje 'Världens hopp', spridd i Sverige genom New Wine Sverige.

Det är intressant att topp tre är sånger som handlar om att lita på Gud och Hans löften, om att förtrösta på Gud vad än vi går igenom och att sjunga ut vem Jesus är, att Han kommer med liv - mitt i allt som är, hur det än är.Det är hoppfullt att kyrkan sjunger ut detta i en värld som skakar - låt oss fortsätta förkunna sanningen med vår sång!

Lyssna in hela listan här nedan.

Noter köper ni smidigt som pdfer i vår NOTBUTIK

Alla som projicerar sångtext under sina gudstjänster behöver vara anslutna till CCLI. Läs mer om vad det innebär och hur ni rapporterar här: CCLI