Välkommen

17 mars 2016
NYHET! Bengt Johanssons sånger som digitala noter i notbutiken!

Vi är glada att kunna meddela att Bengt Johanssons katalog av sånger nu finns som digitala pdf-noter i notbutiken!
Bengt är en pionjär inom svensk lovsång, en fantastisk låtskrivare, musiker och även en mycket skicklig översättare. Han har skrivit en av våra mest älskade lovsånger: Bara i Dig, men även sånger som Helig mark, Faller mot Dig, Herre förbarma Dig m.fl. Nu finns hans sånger som digitala noter att söka och köpa i vår notbutik, se specificerad lista nedan. Vi är glada och tacksamma för detta samarbete som är en fantastisk resurs för den lovsjungande kyrkan i vårt land!

I notbutiken finns digitala noter på:

  • 150 sånger - notboken.
  • Mässan "Gå djupare".
  • Sångerna till julskivan "När natten blev ljus"
  • Senaste skivan "Vinden säger allt"