Välkommen

1 november 2016
Nytt i notbutiken -> Good Good Father!

Nu finns den fantastiska sången Good Good Father i notbutiken!
Good good father har tagit den världsvida kristenheten med storm med sitt budskap om Guds Fadershjärta för oss. Trots att vi bekänner att Gud är god kanske vi inte alltid har "fattat det" ändå. Det händer något med våra hjärtan och perspektiv när vi sjunger ut hur God Gud är, hur älskade vi är av Honom.

Sången är skriven av Pat Barrett/Anthony Brown och användes först i det mindre sammanhanget Housefires. Nu har sången plockats upp av bl.a. Bethel Music och finns med på Chris Tomlin kommande skiva "Never loose sight" som släpps här på hemsidan 11/11.

Noten hittar ni här: GOOD GOOD FATHER

För att höra sången och höra berättelsen bakom sången, besök vår Youtubekanal ➡ INSPIRATIONSVIDEOS

Vi önskar er en fantastisk sångstund med denna sång!