Välkommen

15 december 2016
Tre grammynominerade skivor i vår butik!

Vi har tre grammynominerade skivor i vår julbutik. Skivor som skiljer sig år väldigt mycket i stil, från singer/songwriter, modern ungdomslovsång, till roots/rock. Men mångfald i uttryck är en bra sak! Särskilt inom kyrkans lovsång. Läs mer om skivorna nedan.

1. All Sons & Daughters fina skiva "Poets and saints" som dessutom finns som bok (i några fåtal exemplar).Projektet är inspirerat av kristna som levt extraordinära liv, helgonen och poeterna, som pekar oss mot Kristus. Väldigt fina och välskrivna sånger - ett varmt tips till den som söker lite mer lågmäld lovsång med stort innehåll.

2. Hillsong Young & Frees senaste skiva "Youth Revival" Perfekt för den som söker riktigt modern lovsång, kanske till ett barn eller barnbarn?

3. David Crowder Bands "American prodigal" För dig som söker musik i traditonen "american roots and folk music". Lite rockigare, skitigare och ack så bra!Välkomna till oss för en välljudande jul!