Välkommen

16 december 2016
Vill ni hjälpa Syriens barn med oss?

Skivan "För kärleks skull" har varit aktuell alldeles för länge, och idag mer än någonsin. Det är tragiskt men sant. I detta unika musikprojekt har ett stort antal kristna artister och musiker gått samman för att hjälpa barn på flykt från krigets Syrien. Artisterna avstår ersättning och låter all behållning från skivan gå till vård och utbildning för Syriens barn, via Erikshjälpen.

"För kärleks skull" är en perfekt present till arbetslaget, till bilresan under julens alla resor, eller varför inte till en vän som ni vill dela hoppet med? Beställ senast 18/12 för leverans före jul av oss på www.davidmedia.se eller i er lokala missionsbokhandel.

Från alla oss i projektet till alla er som köper musiken - ett stort,
varmt TACK! Tillsammans gör vi skillnad för Syriens barn.