Välkommen

20 april 2017
Nästa Davids Hjärta-skiva är "Vi vill följa Dig"

Vi är glada att äntligen kunna avslöja att årets andra skiva i lovsångsresursen "Davids Hjärta" är "Vi vill följa Dig", nya skivan från projektet #nymusikipingst. Med 13 nya sånger skrivna för församlingars gemensamma lovsång tror vi att detta paket kommer vara till stor glädje för våra abonnenter!

Bland medverkande sångskrivare finns många välkända namn i David Media/Davids Hjärta-sammanhang bl.a Josefina Gniste (Möt oss här), Alfred Nygren (New Wine Sverige), David André Östby, Ellen Vingren och som producent finner vi bl.a. Emil Sydhage (Möt oss här, Frizon Live m.fl)

Vi är väldigt glada att kunna erbjuda denna skiva i abonnemanget som precis som vanligt kommer fullmatat med alla resurser som behövs för att ni ska kunna använda sångerna i era sammanhang. Vi ser fram emot att dela dessa sånger med er!

VILL NI OCKSÅ HA LOVSÅNGSRESURSEN DAVIDS HJÄRTA? Läs mer & beställ här: Lovsångsresursen Davids Hjärta

FÖRBESTÄLL SKIVAN HÄR Vi vill följa Dig - CD

FÖRBESTÄLL NOTHÄFTET HÄR:  Vi vill följa Dig  - nothäfte

PAKETPRIS:  SKIVA + NOTHÄFTE

 

 

 

 

Relaterat till denna nyhet