Välkommen

12 juni 2017
Bibelskola Livskraft (TMU) jubilerar och vi släpper jubileumssången!

På fredag är det sångsläpparfest! Då hurrar vi nämligen förTeam med Uppdrags Bibelskola Livskraft som firar sitt 30-års jubileum med en stor fest på Ralingsåsgården lördagen den 17/6, se länk nedan till evenemanget på FB.

Vi har fått den stora äran att släppa jubileumssången "En större sång" skriven av Rickard Sundström, Jarl Furingsten, Simon Väderklint & Björn Truedsson. En ny, svensk lovåsng och en riktig slagdänga som sätter sig på hjärnan men gärna det då sången handlar om Guds ära och härlighet!

"En större sång" släpps på Spotify i två versioner, original & unplugged, på fredag, den 16/6 & en textvideo släpps på Youtube samma dag. DESSUTOM kommer ni kunna ladda hem pdfnot och text/ackordblad GRATIS under en begränsad tid framöver form releasdagen.
Sök bara på sången i vår notbutik på www.davidmedia.se/noter