Välkommen

2 februari 2018
Clas Vårdstedt ut på turné!

Clas Vårdstedt ska ut & spela i vår med de nya, fina sångerna från senaste skivan ”Mitt hjärta hos Dig”. Clas har ett brinnande hjärta för att hjälpa andra genom sin musik & denna gång går hjälpen till människor med funktionsnedsättning i Tanzania, genom Erikshjälpen viktiga arbete. Läs om hans möte med en man efter en av höstens konserter:

”Det blev så tydligt och roligt vid en konsert då jag berättar konkret vad överskottet räcker till. Efteråt kommer det fram en man och säger att han vill köpa en rullstol och tre ortopediska hjälpmedel istället för "bara 13 skivor..."

10 CD täcker nämligen kostnaden för en rullstol. Visst är det fantastiskt!!!”

Alla som har möjlighet - gå på detta & köp musiken - det gör skillnad!

Relaterat till denna nyhet