Gnistes debutskiva har varit den mest streamade lovsången på svenska sen den kom ut 2016 och efterlängtan på ny musik från Gniste är stor. Provlyssna på..."/> Gnistes debutskiva har varit den mest streamade lovsången på svenska sen den kom ut 2016 och efterlängtan på ny musik från Gniste är stor. Provlyssna på..."/>
Välkommen

29 oktober 2018
Förhandsbeställ Josefina Gnistes nya skiva!

Den 9/11 släpps Josefina Gnistes nya skiva "Låt oss få se" med 12 nya lovsånger på svenska.
Gnistes debutskiva har varit den mest streamade lovsången på svenska sen den kom ut 2016 och efterlängtan på ny musik från Gniste är stor. Provlyssna på sångerna och förhandsbeställ ert exemplar av skivan redan idag!

Provlyssna och förhandsbeställ "Låt oss få se" här: 

Josefina Gniste - LÅT OSS FÅ SE

Relaterat till denna nyhet