Välkommen

4 maj 2020
Info om Covid-19 och David Media.

Som de flesta företag i Sverige, så påverkas även David Media kraftigt av Coronapandemin. Våra artister/författare kan inte turnera. Alla festivaler/ sommarkonferenser är inställda. Vi har därför fått skjuta på viktiga releaser som sångboken Jubla i Herren 6 och på böcker som skulle släppas inför sommarens konferenser. Vi har även tvingats till korttidspermitteringar. Därför kommer vår kapacitet och öppettider att påverkas. Vi ber om förståelse för detta.

Vi är tacksamma för ert fortsatta stöd. Alla våra digitala resurser är opåverkade. Ni kan lyssna på vår musik på Spotify, Youtube, Apple Music och andra kanaler. Ni kan beställa noter i vår on-linebutik och ni kan beställa böcker, nothäften och CD-skivor direkt från vår distributör Nya Musik. Se klickbar länk här under.

Bild:Martin Sundberg